Ga direct naar hoofd-inhoud »

U hebt niets in uw winkelwagen.

 

Laptops4all.nl tweedehands laptops - computers en monitoren

 • Upgraden naar Windows 10: wel of niet doen?

  Upgraden naar Windows 10: wel of niet doen?

  Mocht je Windows 7 of 8 op je computer hebben, dan biedt Microsoft de mogelijkheid om het systeem te upgraden naar Windows 10. Installeren kan al sinds 29 juli. Is het verstandig om het systeem te updaten? Of kun je het beter laten?

  Waarom biedt Microsoft deze gratis update?

  Microsoft wil voorkomen dat consumenten blijven draaien op oude besturingssystemen. Oude besturingssystemen zijn vatbaar voor virussen, omdat er geen updates meer komen. Een goed voorbeeld hiervan is Windows XP, deze krijgt al tijden geen updates meer.

  Moet ik Windows 10 downloaden?

  Het nieuwe systeem heeft een aantal voordelen. Het voordeel is dat de update gratis is, als je Windows 7 met Service Pack 1 of Windows 8.1 hebt. Enkele andere voordelen zijn:het is sneller, de beveiliging is beter, het bezit een vernieuwde browser dat sterk kan concurreren met andere browsers, het bezit een intelligente spraak assistent en je kunt gemakkelijk verschillende werkbladen aanmaken met behulp van virtuele desktops. bovendien zijn de apps sterk verbeterd ten opzichte van Windows 8. De apps zijn een stuk toegankelijker. Qua vorm is het er erg op vooruit gegaan. Een ander groot voordeel is dat de samenwerking tussen smartphones en tablets sterk verbeterd is. Met behulp van de Phone-Companion app kun je gemakkelijk je apparaten koppelen aan je computer.

  Wat zijn de nadelen?

  Een nadeel van het nieuwe besturingssysteem is dat Windows Media Center komt te vervallen. Bovendien is er geen standaard DVD speler meer aanwezig. Ook zijn sommige programma’s niet compatibel met het nieuwe besturingssysteem. Dit geldt voornamelijk voor oude programma’s, zoals bijvoorbeeld een verouderd Microsoft Office pakket. Het kan zijn dat dit nog prima draait op Windows 7, maar dat dit niet langer werkt in Windows 10

  Is mijn computer geschikt?

  Als je van plan bent om de update te downloaden, moet je eerst kijken of je computer geschikt is. In principe kan het nieuwe besturingssysteem draaien op alle systemen waar Windows 7 op draait. Dit is minimaal 1 GHz-processor en 1 gigabyte geheugen, 16 gigabyte ruimte op de schijf, een scherm van 1024 bij 600 pixels en een DirectX9 met WDDM 1.0 voor de grafische verwerking. Maar het is mogelijk dat sommige drivers nog niet of niet gaan werken in Windows 10.

  Kan ik Windows 10 terugzetten als ik ontevreden ben over het systeem?

  Bevalt het nieuwe besturingssysteem je niet, om wat voor reden dan ook? Microsoft biedt de mogelijkheid om terug te gaan naar je oude versie. Je moet hiervoor wel de laatste upgrade hebben uitgevoerd. En dit moet binnen 1 maand na het downloaden van Windows 10 gebeuren. Bij een zogenaamde schone installatie, waarbij je je schijf geformatteerd hebt, is het niet meer mogelijk om terug te gaan naar een oude versie.

  Hoe zet ik Windows 10 terug?

  Om het proces te starten kun je simpelweg naar de instellingen gaan. Je drukt eerst op de startknop en je typt in het scherm ‘systeemherstel’. Je komt dan direct op het juiste instellingen venster. Je kunt dan bevestigen dat je terug wilt naar je oude versie. Dit neemt wel wat tijd in beslag.

 • Laptop en computer reparatie

  Laptop en computer reparatie
   
  Een defecte accu, een kapot toetsenbord of een slecht werkende voedingsadapter zijn stuk voor stuk vervelende zaken. In een tijdperk waarin vrijwel alles digitaal loopt, is een defecte laptop of computer een ramp. Elk jaar komen er honderden nieuwe laptops en computers op
  de markt. Het lijkt dan wellicht aantrekkelijk om gelijk een nieuw exemplaar aan te schaffen als uw oude laptop of computer niet meer werkt. Toch is uw laptop of computer in veel gevallen binnen no time weer gemaakt als u kiest voor laptop en computer reparatie.
   
  Een reparatie op maat
   
  Uw laptop of computer laten repareren doet u snel en voordelig bij Laptops4all. Onze speciaalzaak is gevestigd in Loosdrecht. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een refurbished apparaat, maar ook voor laptop en computer reparatie. Defecte onderdelen worden door onze medewerkers zo efficiënt mogelijk vervangen, zodat u weer snel aan de
  slag kunt. Naast het repareren van defecte onderdelen van laptops en computers, bieden we tevens beeldschermreparatie aan. Het beeldscherm is immers vaak één van de meest kwetsbare onderdelen van uw apparaat.
  Gebroken, gebarsten of beschadigd? Laptops4all voorziet uw laptop of computer snel en voordelig van een nieuw beeldscherm!
   
  Bezoek onze vestiging 
   
  Laptops4All is gespecialiseerd in verschillende bekende merken, zoals HP, Dell, Lenovo, Acer, Siemens en Apple, en heeft dan ook alle kennis en vakmanschap in huis om uw laptop of computer weer als vanouds te maken. Ook voor uw Windows reparatie zit u bij ons goed.
   
  Op zoek naar laptop en computer reparatie? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in onze vestiging in Loosdrecht. Een snelle reparatie is verzekerd!

2 artikel(en)